Academie

Beeldende kunsten

Overijse

Iedereen kan kunsten!

 

Ben jij ook al uit je sokken geblazen bij het zien van een fantastisch kunstwerk? Dacht je toen ‘dat zou ik ook willen kunnen’? Of dacht je ‘dat kan ik nooit zelf maken’? Misschien flitste er door je geest ‘ik heb niet genoeg talent.’ Misschien dacht je verstand ‘daar heb ik nu geen tijd voor’ en compenseerde de goesting met de geruststellende gedachte ‘maar later als ik op pensioen ben dan ga ik tekenen’.

Op BKO geloven we dat iedereen kan kunsten. Creativiteit zit in ieder van ons. Het is als een goudader die moet worden opgedolven en volgt telkens zijn eigen grillige parcours. Vaak zit het kant en klaar te wachten op een uitlaatklep, soms heeft het wat extra stimulans nodig om te ontwaken.

Creativiteit is ook meer dan enkel goed kunnen tekenen. Het is de mogelijkheid om oplossingen te vinden, om-te-denken, te verbeelden, te leren kijken. Op de academie is er ruimte om je creativiteit te ontdekken samen met andere creatieve geesten onder de deskundige begeleiding van een enthousiast team.

Ateliers

Binnenkort