Trakteer jezelf op eindeloos kunstplezier en steun startende kunstenaars.
Met een abonnement van Kunst in Huis kan je kunstwerken ruilen zo vaak
je wil, wanneer je maar wil. Zo geniet je telkens van iets nieuws.
Ècht verliefd? Dan kan kopen ook.


Ontdek onze collectie

Lege muur?
Kunst te huur!


Kunst in Huis telt een hedendaagse kunstcollectie van meer dan 5.000 kunstwerken van 370 Vlaamse en Brusselse kunstenaars. Voor €15 per maand haal je een uniek Belgisch kunstwerk in huis. De collectie omvat zowel schilderijen, fotografie, collages, illustraties als ruimtelijk werk. Een kunstwerk kopen kan uiteraard ook!

Meer info →




Ontdek onze 5 filialen

Kunst in Huis heeft 5 filialen waar je kan
inschrijven, advies vragen, kiezen,
reserveren, ruilen en kopen.

Je vindt ons in Antwerpen,
Brussel, Gent, Kortrijk en Leuven

Je kunstwerk wordt nooit 'alleen maar'
uitgeleend, maar je krijgt ook het 
verhaal van de kunstenaar mee 
wanneer je een werk ontleent.

Zin om te komen snuisteren?
Maak hier een afspraak!


Nieuwe kunstenaars in collectie


Loïc Devaux


Loïc Devaux (geboren 1997 in Antwerpen, woont en werkt in Antwerpen) portretteert in meer dan levensgrote doeken een kleurrijk en lichtjes bevreemdend universum.


Tim Theo Deceuninck


Hoe representeer je het landschap als zichzelf?  Die vraag stelt Tim Theo Deceuninck (geboren 1992, woont en werkt in Gent), fotograaf, stadsboer én tijdreiziger, in zijn werk.  


Indre Svirplyte


Cartooneske, grillige, schijnbaar kinderlijk eenvoudige en bevreemdende wezens bevolken de bonte wereld van Indrė Svirplyte (geboren 1992 in Litouwen, woont en werkt in Brussel).




Ugo Woatzi


Ugo Woatzi (geboren 1991 in Frankrijk, woont en werkt in Brussel) portretteert veelal de personen uit de queer community waar hij deel van uitmaakt.




Nieuws

Opek Onploft

Op zaterdag 16 september gooit OPEK in Leuven alle deuren wagenwijd open voor jong en ouder!  Kunst in Huis heeft vanaf 16:00 maar liefst 4 projecten voor je in petto. Nieuwsgierig naar wat je staat te wachten èn waar je ons vindt in het gebouw? We lichten graag een tip van de sluier.

Open Call

Ben je een startende kunstenaar met professionele ambities? Stel je dan kandidaat voor onze Open Call. Samenwerken met Kunst in Huis bezorgt je zichtbaarheid onder een breed publiek van kunstliefhebbers en een select gezelschap van kunstprofessionals en kan je carrière een boost geven.
De deadline voor het insturen van je digitaal dossier is 1 oktober 2023.

Zomersalon

Yes, Zomersalon 2023: Buy Local #3 is van start gegaan!  Meer dan 656 kunstenaars – waaronder 38 Kunst in Huis-kunstenaars - vullen Kunsthal Gent tot de nok met een doorsnede van de levendige Gentse beeldende kunstscene.