Menu
Hotspots

Jaarbeurs Utrecht

Hetgeen wat aandacht trekt en vasthoudt zijn met passie en lef georganiseerde evenementen. Bovendien leiden deze evenementen tot waardevolle ontmoetingen en business.

Er wordt aandacht geschonken aan het creëren van de meest aantrekkelijke omgevingen zowel live als online. Beleef een plek waar uw passie of vak tot zijn recht komt als nooit tevoren. Ga op in het moment. De Jaarbeurs is de plek waar mensen en merken de aandacht krijgen die ze verdienen.

Meer beleven

Speys Eten & Drinken: u vindt bij het restaurant altijd iets naar uw smaak. Kiest u voor een cappuccino van barista kwaliteit of een vers belegde sandwich? Geniet van een Italiaanse pizza, gourmetburger of een fris getapt hoppig biertje.

Brasserie Zeyn: de brasserie is de ideale plek om elkaar te ontmoeten en sfeervol te genieten. Geniet van een goede kop koffie of een vers broodje. Sluit een inspirerende dag op de Jaarbeurs af met een 3-gangen diner of een menu. Heeft u iets te vieren? Drink met uw familie, vrienden of collega’s een borrel in de borrelhoek of op het terras.

Beatrix Theater: het theater staat garant voor een geslaagde middag of avond uit. Bezoek een succesvolle musical, een concert of een andere theatervoorstelling.

Kinepolis Jaarbeurs: een moderne megabioscoop in de binnenstad van Utrecht. Neem plaats in een ruime en comfortabele stoel met royale beenruimte. Geniet van beeld en geluid van het allerhoogste niveau.

Exposeren

Een hele investering en geld kost het organiseren van een deelname aan een beurs. Bovendien organiseert lang niet iedereen dagelijks een beurs. Customer Service kan u hierin ondersteunen. Ervaring, kennis en service komen op deze plek samen. Tevens vindt u de praktische ondersteuning die u zoekt. U kunt bij de Customer Service terecht tijdens de beurs. Stel uw vragen, win advies in of plaats een last-minute bestelling bij de Customer Service.

Agenda

Jaarlijks worden in de Jaarbeurs diverse evenementen georganiseerd. Evenementen die onder andere worden georganiseerd zijn Beauty Trade Special, vakbeurzen en Future Tech. Benieuwd welke evenementen op de agenda staan? Bekijk hier de agenda.

Bereikbaarheid

Auto: wanneer u met de auto komt, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’.

Parkeren: over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen beschikt de Jaarbeurs. De parkeerplaatsen zijn verdeeld over P1 t/m P4 die 24/7 open. U ontvangt bij het inrijden een parkeerkaart. Bij vertrek kunt u hiermee betalen bij de parkeerautomaten op het terrein. Er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig op P3 en P4. Druk bij het uitrijden op de intercom voor de slagboom. De slagboom wordt op vertoon van uw invalidenparkeerkaart kosteloos geopend.

Trein & Bus: station Utrecht Centraal ligt pal naast de Jaarbeurs. U volgt vanaf het station de borden ‘Jaarbeursplein’. Het busstation ligt naast het station. Hier stoppen doorlopend bussen. U bent binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw of het hallencomplex van de Jaarbeurs.

Taxi: bij de busstations vindt u de taxistandplaatsen aan de Jaarbeurszijde en aan het Jaarbeursplein.

Parkeertarieven

  • Uurtarief: € 4,00
  • Dagtarief P2 en P4: € 16,00
  • Dagtarief P1 en P3: € 20,00. Dichtbij de binnenstad en Beatrixgebouw
  • Minder validen: gratis (met mindervaliden-kaart in de auto)

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Tel: 030 – 295 59 11
E-mail: info@jaarbeurs.nl
www.jaarbeurs.nl