Menu
Hotspots

Koninklijk Theater Carré

Wist u dat Carré naast het beroemde Wereldkerstcircus nog meer te bieden heeft? Koninklijk Theater Carré biedt voor ieder wat wils namelijk cabaret, concerten, toneel en musicals. In Carré zijn grote overwinningen gevierd door nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variéte en muziek.

In de top drie van bekende culturele merken staat Carré. Op de zakelijke markt is het theater een belangrijke speler. Tevens is het decor voor kleine en grote evenementen.

Carré heeft zijn bekendheid te danken aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Ieder denkbaar theatergenre komt voorbij in Carré van circus tot cabaret en van popconcert tot opera.

Eten & Drinken

Grand Café Carré: u kunt uw theateravond culinair beginnen. Laat u verrassen door de creatieve keukenbrigade. Elk kwartaal stelt Executive Chef Jerroen Lauffer een 3-gangen keuzemenu samen met smaakvolle seizoensgerechten.

Bistro De Carrékelder: een Frans georiënteerd eetcafé. Ondanks dat de ruimte beperkt is, zijn de service en de sfeer enorm. U kunt hier genieten van de klassiekers zoals de huisgemaakte uiensoep, kipsaté en appelcrumble. Voor de kinderen is er een speciaal menu samengesteld.

Pasta in de Nok: geniet van een geweldige combinatie van verse pasta en vier traditionele Italiaanse sauzen. U heeft minimaal de keuze uit één vegetarische optie.

Agenda

Wilt u een exclusief theaterproductie van wereldniveau bezoeken? Kiest u voor circus, cabaret of een popconcert? In Carré worden jaarlijks diverse theaterproducties opgevoerd. Benieuwd welke theaterproducties op de agenda staan? Bekijk hier de agenda en wie weet zit u binnenkort vol bewondering te kijken naar een exclusieve theaterproductie.

Bereikbaarheid

Parkeren: u vindt rondom carré diverse parkeergarages. Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats? Uw parkeerkaart kunt u eenvoudig online reserveren. Via Q-park kunt u een parkeerkaart bestellen voor € 12,50 (vanaf 2,5 uur voor de voorstelling tot 3:00 ’s nachts) voor Q-park Centrum Oost.

Vallet Parking: stap recht uit voor de deur van het theater in uw eigen auto. Voor € 39,95 wordt uw auto voor de deur van Carré opgehaald, geparkeerd en teruggebracht voor het theater. Naar wens kan het ook op een andere locatie in Amsterdam. Vallet Parking kunt u boeken via www.carre.nl.

Openbaar vervoer

  • Metro: neem de metro vanaf Amsterdam Centraal Station (lijn 51, 53 of 54) en Amsterdam Amstel (alle lijnen), en reis in slechts enkele minuten naar halte Weesperplein. Op het metrostation is de juiste uitgang aangegeven op de borden. Vanaf daar loopt u in vijf minuten naar de ingang van Carré.
  • Tram: op het Weesperplein is ook de dichtstbijzijnde tramhalte te vinden. Hier stoppen de tramlijnen 1, 7 en 19. Let op: deze rijdt niet direct vanaf of naar het Centraal Station.
  • Lijn 1: Muiderpoort Station – Osdorp de Aker
  • Lijn 7: Azartplein – Slotermeer
  • Lijn 19: Diemen (Sniep) – Station Sloterdijk

Locatie

Koninklijk Theater Carré
Amstel 115 – 125
1018 EM Amsterdam
Tel: 0900 – 252 52 55
E-mail: service@carre.nl
www.carre.nl