Menu
Hotspots

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy zult u zeker een tijdje, maar misschien voor altijd associëren met een ervaring. 260 event professionals hebben een missie namelijk: bouwen aan omstandigheden en services die uw ervaring & beleving naar het hoogste niveau tillen.

Sinds 1971 is Rotterdam Ahoy bekend bij ‘de groten der aarde’. Een thuishaven wordt geboden aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten. Rotterdam staat voor built for experiences.

Geschiedenis

De geschiedenis van Rotterdam Ahoy begint bij de wederopbouw van Rotterdam in 1950. De verbintenis met de stad is groot en is verweven in het DNA. De organisatie is direct, creatief, eerlijk, energiek en nuchter. Bij een groot publiek is Rotterdam Ahoy iconisch. Onder één dak vindt u een arena, hallen en een congrescentrum. Dit concept is uniek in zowel binnen-als buitenland.

In Rotterdam Ahoy kan in principe alles en is iedereen welkom. Het maakt niet uit of u jong of oud bent voor zaken of plezier komt. Hetgeen wat de organisatie drijft is een onuitwisbare indruk achterlaten.

Agenda

In Rotterdam Ahoy is er bijna iedere dag wat te beleven. Jaarlijks staat de agenda van Rotterdam Ahoy vol leuke evenementen. Bent u benieuwd naar de agenda? Klik hier om de volledige agenda te bekijken.

Eten & Drinken

U kunt voorafgaand aan, tijdens en/of na een evenement achterover leunen en genieten. De beste snacks, culinaire en gezonde maaltijden worden bereid door ‘De Smaakmakers van Ahoy’. Tevens wordt er een ruime selectie aan dranken aangeboden.

Restaurant Floyd: wist u dat het restaurant is vernoemd naar het allereerste concert in Rotterdam Ahoy op 3 april 1971? Geniet van een uitgebreid diner of een culinair gerecht. Het restaurant heeft een toegankelijke en frisse uitstraling. Bent u een fijnproever? U kunt hier terecht voor kwalitatief uitstekende gerechten. Wilt u goed eten zonder al te veel poespas? U bent hier aan het juiste adres!

Restaurant Rivers: u vindt in het restaurant een grote diversiteit aan heerlijke, biologische producten tegen een vriendelijke prijs. Voor uw neus wordt een gezonde en naar uw smaak gewenste maaltijd bereid.

Bereikbaarheid

Met de auto: tot 1 september 2020 kunt u voor maar € 4,- per dag parkeren bij Ahoy. Rotterdam Ahoy beschikt over maar liefst 2.000 parkeerplaatsen. Mocht het parkeerterrein vol zijn dan kunt u de auto parkeren bij Q-park Zuidplein of een andere parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Een parkeerticket kunt u aanschaffen via www.ahoy.nl.

Met het openbaar vervoer: u kunt Rotterdam Ahoy bereiken met de bus, metro of trein. U loopt vanaf bus-en metrostation Zuidplein in 5 minuten naar Ahoy.

Met de fiets: voor de deur kunt u uw fiets parkeren in een (onbewaakte) fietsenstalling.

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Tel: 010 – 293 33 00
www.ahoy.nl