Menu
Nieuws / Theater / Veluwe

Theater & Concert Orpheus Apeldoorn

Orpheus is het grootste culturele podium van Apeldoorn en de wijde regio. Het is een van de vijf grootste theaters van Nederland. Orpheus werd op 12 maart 1965 geopend en was op dat moment al bekend vanwege zijn eigen karakter. Het theater heeft een ruime foyer en een grote zaal, wat voor een theater in de jaren 1960 als bijzonder werd ervaren.

Theater & Concert Orpheus presenteert een breed, aantrekkelijk en deels vernieuwend en exclusief aanbod aan theater en muziek voor een breed en divers publiek uit Apeldoorn en omstreken. Het theater biedt een gastvrij podium aan creatieve initiatieven van binnen en buiten de stad. Het publiek wordt gastvrij ontvangen en laat zich inspireren, uitdagen en vermaken.

Arrangementen

Als u een bezoek brengt aan Orpheus kunt u in combinatie met de voorstelling verschillende arrangementen boeken. Het theater biedt een ontvangst- en pauze-arrangement, dinerarrangement, borrelarrangement en een compleet arrangement. Deze arrangement maken uw avondje uit bij Orpheus helemaal compleet. Bekijk via deze link de arrangementen.

Verhuur

Orpheus beschikt over drie theaterzalen die variëren in een grootte van ruim 200 zitplaatsen tot 1300 zitplaatsen. Daarnaast heeft het theater ook een eigen theaterrestaurant, meerdere foyers en acht subzalen. Voor een zakelijk evenement kunt u hier dus ook goed terecht. Het team bestaat uit ervaren eventprofessionals, het theater is centraal gelegen en er is volop parkeergelegenheid. De locatie is alles voor het succes van uw evenement.

Programma

Theater & Concert Orpheus in Apeldoorn biedt een breed aanbod aan theater- en muziekvoorstellingen. Het programma is voor een zeer divers en breed publiek. De tickets voor de voorstellingen zijn online, telefonisch en bij de theaterkassa te bestellen. De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. Telefonisch is Orpheus te bereiken van maandag t/m donderdag tot 22.00 uur, op vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag tot 18.00 uur. Bekijk het programma via deze link.

Locatie

Theater & Concert Orpheus Apeldoorn
Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
055 – 52 70 300
info@orpheus.nl
www.orpheus.nl