Menu
Nieuws / Regio Arnhem / Theater

Musis & Stadstheater Arnhem

Talloze acteurs, de grootste maestro’s en de jongste talenten, allemaal betraden zij het podium van het Musis & Stadstheater. Musis & Stadstheater zijn al meer dan 100 jaar een begrip op het culture vlak van Arnhem.

Musis & Stadstheater Arnhem wil mensen op vele manieren in verbinding brengen met de rijkdom van kunst en cultuur en wat dit voor een ieder kan betekenen en ze daarbij de mogelijkheid geven er op ieder moment en op veel plaatsen mee in aanraking te komen.

Verhuur

Indien u op zoek bent naar een locatie voor een zakelijk evenement, dan kunt u goed bij Musis & Stadstheater Arnhem terecht. De locatie beschikt over vijf zalen en drie foyers. In alle ruimtes zijn de mogelijkheden met betrekking tot licht, techniek en catering enorm uitgebreid. Musis & Stadstheater doet er alles aan om uw evenement tot een succes te maken.

Programma

Musis & Stadstheater Arnhem biedt elk jaar een groot aanbod aan voorstellingen van muziek tot toneel en nog veel meer. Kaarten voor de voorstellingen zijn online, telefonisch en bij de kassa te bestellen. De kassa is geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze tijden is het theater ook telefonisch bereikbaar. Bekijk het programma via deze link.

Locatie

Musis & Stadstheater Arnhem
Musis: Velperbinnensingel 15
Stadstheater: Velperbinnensingel 10
6811 BP Arnhem
Kaartverkoop: 026 – 44 37 343 of bespreekbureau@musisenstadstheater.nl
Algemeen: 026 – 37 20 720 of receptie@musisenstadstheater.nl
www.musisenstadstheater.nl